Over ons

Soeprème is ontstaan uit de wedstrijdformule Startup@campus. Deze wedstrijd kan vergeleken worden met het programma ‘Topstarter’ uitgezonden op televisiezender Eén. Net als in dit programma moesten kandidaten de jury met onder meer Wouter Torfs (Schoenen Torfs), Inge Geerdens (Cv Warehouse), Sven Devocht (VOKA Antwerpen), Ron Emberechts (Care Nv), Bernt Lernhout en Tom Aelbrecht (Janssen Pharmaseutica), overtuigen met een ‘Most Awesome Presentation’.

Soeprème was één van de winnaars!

over_ons_boven

Na een jaar ondersteuning en coaching van verschillende topondernemers start Soeprème met de verkoop van heerlijke verse soepen. Met het idee dat gezinnen minder tijd hebben voor een volledige maaltijd, wil Soeprème voor een lekker en gezond alternatief zorgen. Naast dagelijks verse soep, zal er ook verse quiche worden aangeboden.

Eèn jaar verder:

Soeprème draait nog steeds op volle toeren en verzorgt ook grotere projecten!
Op verschillende vlakken, bieden we een professioneel aanbod aan. Zo kunnen we reeds vele referenties voorleggen van kleine maar ook grote klanten.

over_ons_links

3-jarig bestaan: Uitbreiding naar eigen keuken en bureel

Het was duidelijk dat Soeprème de eerste jaren goed en wel was doorgekomen. Een eigen magazijnruimte met keuken en bureel was de volgende stap die Soeprème moest nemen om te groeien. De zoektocht naar nieuwbouw magazijnunits werd gestart en zo kwamen we op het project in Niel. Door de goede ligging en nette afwerking leek dit voor Soeprème een rendabele investering. Wanneer we het groen licht kregen voor een financiering, was het slechts een kwestie van tijd.

Magazijn foto

Nieuwe keuken – Galileilaan 92, B24, 2845 Niel

Soeprème in de media

ATV

ATV

Citta - magazine

Citta – magazine