Over ons

Soeprème is ontstaan uit de wedstrijdformule Startup@campus. Deze wedstrijd kan vergeleken worden met het programma ‘Topstarter’ uitgezonden op televisiezender Eén. Net als in dit programma moesten kandidaten de jury met onder meer Wouter Torfs (Schoenen Torfs), Inge Geerdens (Cv Warehouse), Sven Devocht (VOKA Antwerpen), Ron Emberechts (Care Nv), Bernt Lernhout en Tom Aelbrecht (Janssen Pharmaseutica), overtuigen met een ‘Most Awesome Presentation’.

Soeprème was één van de winnaars!

over_ons_boven

Na een jaar ondersteuning en coaching van verschillende topondernemers start Soeprème met de verkoop van heerlijke verse soepen. Met het idee dat gezinnen minder tijd hebben voor een volledige maaltijd, wil Soeprème voor een lekker en gezond alternatief zorgen. Naast dagelijks verse soep, zal er ook verse quiche worden aangeboden.

Eèn jaar verder:

Soeprème draait nog steeds op volle toeren en verzorgt ook grotere projecten!
Op verschillende vlakken, bieden we een professioneel aanbod aan. Zo kunnen we reeds vele referenties voorleggen van kleine maar ook grote klanten.

Het Soeprème-team

Naast een goed concept en product is er uiteraard een sterk team nodig om alles in goede banen te leiden. Tijs Callaerts en Joren Declerck zijn de soepmeesters die u telkens zullen laten genieten van verschillende smaken en geuren.

Als jonge specialisten in het maken van soep zijn wij natuurlijk steeds geïnteresseerd in uw grootmoeders keukengeheimen.

over_ons_links

Soeprème in de media

ATV

ATV

Citta - magazine

Citta – magazine