Smakelijke School - Heerlijke & gezonde soep voor je leerlingen

Soeprème is erkende leverancier binnen het Smakelijke School project! Vraag gerust je offerte aan om ook een smakelijke school te worden. Onze soepen zijn:

  • Dagelijks vers gemaakt

  • Boordevol vitamienen & groenten

  • Warm op school geleverd

Kraakvers & gezond

Wij gaan er prat op dat we enkel dagverse soep serveren boordevol gezonde groenten.

Zorgeloos

Geen administratieve of praktische rompslomp. Wij zorgen voor alles zodat jij zonder zorgen soep kan aanbieden aan je leerlingen.

Geen lege brooddozen

Door soep aan te bieden vanuit je school voelt geen enkele leerling zich buitengesloten, bovendien krijgt iedereen een gezonde maaltijd.

Het logo van Smakelijke school met als achtergrond een heleboel verse groenten

Erkend leverancier Smakelijke School

Stad Antwerpen ondersteunt kleuter- en lagere scholen actief en financieel om een ontbijt, boterhammenlunch, een gezonde snack of soep aan te bieden op school. Het programma heet Smakelijke school.

De vers bereide soepen van Soeprème voldoen aan de vereisten voor een gezonde maaltijd. Bovendien zijn we een erkende leverancier binnen het programma.

Vraag dus gerust je gratis proefpakket aan en ontvang een offerte.

Lekkere soep, zeer vlotte service aangepast aan de vraag van de klant. We zouden jullie zeker aanbevelen omwille van de prijs-/kwaliteitverhouding, de prima communicatie en service.

Olvi Boom, Directeur

Els

Verse kokosmelk gemaakt door Soepréme
Jullie soep is op maat van onze school en geeft de kinderen de kans om vele smaken te leren kennen. Er wordt gewerkt met seizoensgroenten maar er wordt ook rekening mee gehouden dat bv de tomatensoep geregeld op het programma staat als favoriet. De leerlingen met bepaalde diëten kunnen goed volgen wat er in de soepen zit.

Zorgcoördinator, Sint-Ludgardis

Jill

Heerlijke verse tomatensoep met balletjes gemaakt door Soepréme

Word ook een Smakelijke School met soep van Soeprème

Boek een afspraak om kennis te maken en we komen tot bij jou langs. Mét proevertjes ;-)

Kleurrijke figuren